23948sdkhjf

Også Nyfors sagde ja til fusion

85 procent af Nyfors' repræsentantskab sagde mandag ja til fusionen mellem Nyfors og Syd Energi. Nu mangler Konkurrencemyndighedernes godkendelse.
- Jeg er glad for, at vores repræsentantskab i aften understregede deres positive indstilling til fusionen ved igen at stemme ”ja”. Vi har arbejdet målrettet hen i mod dette, og nu må vi afvente konkurrencemyndighedernes behandling, førend fusionen forhåbentlig er en realitet, sagde bestyrelsesformand´hos Nyfors, Henning Krabbe efter afstemningen.

85% af de fremmødte repræsentantskabsmedlemmer for Nyfors a.m.b.a. sagde nemlig ”ja” til fusionen mellem Nyfors og Syd Energi (SE) ved den anden og sidste behandling af fusionsforslaget.

Der er i begge selskaber blevet arbejdet ihærdigt med at gennemarbejde forslaget til fusion samt med forberedelserne op til de tre afstemninger – én i SE og to i Nyfors-regi, og ifølge Henning Krabbe har det grundige forarbejde været en medvirkende faktor til det positive udfald af afstemningerne.

- En enig bestyrelse har været overbevist om, at fusionsforslaget indebærer en god aftale for både Nyfors’ andelshavere, vores område samt Nyfors og selskabets medarbejdere. Det har hele vejen igennem ligget os på sinde, at fusionen skal blive til gavn og glæde for både private og erhvervslivet i vores område, udtaler Henning Krabbe.

SE: Særdeles tilfreds
Hos SE er tilfredsheden også stor.

- Jeg er særdeles tilfreds med resultatet af aftenens afstemning i Nyfors’ repræsentantskab. Sammen står vores selskaber godt rustet til at imødekomme de muligheder og udfordringer, der følger med det nye el-marked, som bliver en realitet fra den 1. april 2016, ligesom vi har alle forudsætninger for at præge fremtidens tv- og bredbåndsmarked, siger bestyrelsesformand i SE, Jens Bahne Jørgensen og fortsætter:

- Med sammenlægningen af vores to selskaber får vi endnu bedre mulighed for, at indtage den ønskede position og sammen kæmpe for udbredelsen af bæredygtig energi og bedre digital kommunikation i hele landet.

Mens man venter på styrelsen
Ifølge Henning Krabbe må begge selskaber nu væbne sig med tålmodighed, mens Konkurrencemyndighederne gennemgår fusionsplanerne:

- Vi kan nu se frem til en velfortjent juleferie, hvor vi kan samle kræfter til et nyt år, med mange spændende muligheder og udfordringer, slutter Henning Krabbe, der forventer, at konkurrencemyndighederne først er færdige med behandlingen af fusionen henimod slutningen af 1. kvartal 2016.

I både Nyfors og SE fortsætter det daglige arbejde derfor uanfægtet, indtil Konkurrencemyndighedernes godkendelse er på plads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109