23948sdkhjf

Dong køber endnu en omgang Vestas-møller

Energiselskabet har afgivet en ordre på 330 MW til havmølleparken Walney Extension West.
MHI Vestas Offshore Wind skal levere 40 stk. V164-8.0 MW-vindmøller til den britiske havmøllepark, og der bliver dermed tale om det største projekt til dato for Vestas’ supermølle. Ordren inkluderer desuden en femårig serviceaftale.

Til Walney Extension West er V164-møllen blevet opgraderet med et nyt strømmodul, der gør, at møllen kan producere 8,25 MW.

- Vi er stolte af, at Dong Energy igen har valgt at indgå samarbejde med MHI Vestas om leverance af V164-8.0 MW-vindmøller til Walney Extension West-projektet, siger Jens Tommerup, CEO hos MHI Vestas Offshore Wind.

- Dette bliver det andet projekt, der gør brug af V164-8.0 MW, og vores ordrebeholdning sammen med Dong Energy består nu af 588 MW, hvilket demonstrerer den tillid, kunden har til vores teknologi og vores virksomhed, uddyber han.

Vingerne til projektet vil blive produceret på Vestas’ fabrik på Isle of Wight, hvor mere end 200 medarbejdere allerede er i gang med serieproduktionen af de 80 meter lange vinger til Burbo Bank Extension.

Walney Extension er beliggende i det Irske Hav godt 35 km nordvest for kysten ved Fleetwood og Blackpool.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.252