23948sdkhjf

Blue Water ønsker sig flere vindmølleopgaver

Shipping-virksomheden har været med til at fragte verdens største vindmøller til testcentret i Østerild - nu håber man også at få lov til at deltage i de resterende tre opsætninger
Fire enorme vindmøller knejser over Østerild i Thy, hvor Det Nationale Testcenter for Vindmøller hører hjemme. Blue Water har håndteret transporten af alle møllerne, der er de største i verden.

Den fjerde og foreløbigt sidste transport fandt sted i oktober, hvor en Siemens 7MW mølle blev leveret.

- Turbinerne er ankommet med skib til Hanstholm Havn, hvor de blev læsset af og lastet direkte på specielle transporter, der skulle foretage den videre transport til testcentret. De enorme højteknologiske komponenter er meget værdifulde, så vi har på forhånd evalueret og efterprøvet hvert skridt af opgaven omhyggeligt, siger Arnt Vad Jensen, der har været ansvarlig for at losse alle vindmøller i Hanstholm.

Alle komponenter blev lastet af Blue Water i Esbjerg, Lindø og Aabenraa. Blue Water håber at få lov til at være med i lignende projekter i fremtiden - der er nemlig stadig tre vindmøllepladser ledige på testcentret.

- Vi har opbygget en bred erfaring og nydt det gode samarbejde med de forskellige vindmølleproducenter på disse transporter. Og vi er klar til at gøre det igen, når de næste vindmøller skal installeres, siger Arnt Vad Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125