23948sdkhjf

Clever rykker ind i Tyskland

Foreløbigt med fire hurtiglade-standere, men det skulle gerne blive til mange flere.
Clevers opsætning af hurtiglade-stationerne i Tyskland kommer næsten samtidig med, at elbilerne fra nytår gradvist skal pålægges afgifter i Danmark. Men det ser altså ikke ud til at stoppe den danske elbiloperatør.

- I løbet af ganske få år har Clever skabt sig en markant rolle i markedet som Skandinaviens førende hurtiglade-operatør. Vi oplevede, at der var et enormt ønske om hurtigere og mere bekvem opladning blandt de skandinaviske elbilister, og det ønske er vi gået benhårdt efter at opfylde ved at udrulle et netværk af hurtiglade-stationer i Danmark og Sverige - og vi er klar til at udbrede vores succesmodel til andre steder i Europa. De fire nye hurtiglade-stationer i Tyskland er første skridt på den rejse, udtaler Clevers adm. direktør Casper Kirketerp-Møller og fortsætter:

- Når vi spørger vores kunder, svarer 82%, at de gerne vil køre langt og køre over grænserne til nabolandene i elbil. Det kræver opladning under rejsen, og det kræver, at man som elbilist kan regne med, at man kan få strøm på sin elbil undervejs. Det er det, vi leverer – hurtig opladning, der passer til alle elbiler på markedet. Bilproducenterne er på vej med flere og nye modeller af elbiler, og hos Clever er vi klar med hurtig opladning til dem alle, fortæller Casper Kirketerp-Møller.

Gratis strøm
De første tre måneder kan elbilisterne tanke gratis på Clevers hurtiglade-stationer i Tyskland. Elbiloperatøren har nemlig valgt, at det skal være gratis at lade op på de nye hurtiglade-stationer i Tyskland de første tre måneder.

De nye hurtiglade-stationer i Tyskland er placeret i forbindelse med to Famila-supermarkeder, ved en Team-tankstelle station og ved grænsehandelsmarkedet Fleggaard nær Puttgarden.

Hurtiglade-stationerne er de samme, som Clevers hurtiglade-stationer i Danmark og Sverige.

Støttet af EU
Opgraderingen af Clevers ladenetværk er samfinansieret af EU, med støtte fra Det Transeuropæiske Transportnet (TEN-T), der støtter udrulningen af infrastruktur med opladning til elbiler for at fremme den grønne, bæredygtige transport. Der er tale om et omfattende transnationalt projekt, der etablerer en europæisk elbilkorridor af hurtiglade-stationer gennem Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109