23948sdkhjf

AS Scan henter kedelordre i Tyskland

AS Scan har netop modtaget sin tredje kedelordre fra det tyske marked. Det gode rygte er løbet virksomheden i forvejen.
Tidligere har AS Scan leveret 2 x 40 MW til et varmeselskab i Nürnberg og 2 x 25 MW til et varmeselskab i Potsdam. Nu har Stadtwerke Bielefeld GmbH også lagt billet ind på en kedel fra AS Scan.

Ordren, der er den tredje af sin slags på halvandet år, omfatter alt.

- Det er en turnkey-leverance og dækker alt lige fra projektering, fremstilling af rør og montage, fortæller ejer af AS Scan, Karsten Olesen,

Kedlen er en 22 MW 6KV og er designet til at indgå i alle kendte reguleringsmarkeder. Samtidig kan strøm fra vind- og solenergi udnyttes i kedlen til damp eller varmtvandsformål.

Projekterer på livet løs
Selvom kedlen først skal installeres i marts 2016, så er AS Scan i Hvide Sande allerede i fuld gang med planlægningsarbejdet.

- Vi er gået i gang med fremstillingen af rør, fortæller Karsten Olesen, der får selve kedlen fra Parat Halvorsens værksted i Norge, hvor den er udviklet og fremstillet.

Kedlen kan gå fra kold tilstand til fuld belastning på mindre end 5 minutter, mens den i drift kan gå fra nul til fuld last på under 30 sekunder .

Succes i Tyskland
Markedet i Tyskland vokser i øjeblikket og AS Scan er blevet en eftertragtet leverandør.

- Vi har lavet to gode cases i Potsdam og Nürnberg, så det er mund-til-mund-metoden, der har været med til at sprede rygtet om os, siger Karsten Olesen og tilføjer:

- Lige nu sidder vi og arbejder på en fire - fem konkrete opgave, det er jo ikke sikkert vi får dem, men vi får rigtig mange henvendelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078