23948sdkhjf

EnergiMidt kåret til Danmarks bedste store arbejdsplads

Den midtjyske energivirksomhed EnergiMidt blev kåret som den bedste arbejdsplads i Danmark blandt virksomheder med flere end 500 ansatte.
Trivselsarbejdet hos EnergiMidt har siden 2006 været lagt i faste rammer i et tæt samarbejde med ”Great Place to Work”, og tirsdag aftens ceremoni i København var den festlige kulmination på de mange aktiviteter på området, som det forløbne år har budt på. For EnergiMidt er årets resultat en blåstempling af adskillige års målrettet arbejde med at skabe et blomstrende og attraktivt arbejdsmiljø.

Ambitioner på trivselsområdet
Repræsentanter fra såvel ledelsen som medarbejderstaben i EnergiMidt var til stede ved kåringen, og stoltheden over årets resultat var til at få øje på. Også fordi topplaceringen er det tydelige bevis på, at langsigtet og struktureret arbejde med at skabe den gode arbejdsplads rent faktisk virker.

- Vi har det seneste år arbejdet målrettet efter at blive kåret som Danmarks bedste store arbejdsplads, fordi vi ved, at trivsel og resultater hænger uløseligt sammen. Jeg er stolt af at stå i spidsen for en arbejdsplads, hvor medarbejderne udtrykker så stor tilfredshed med at møde på arbejde hver dag, samtidig med, at vi driver en robust forretning , fortæller en glad og stolt Mads Miltersen, administrerende direktør i EnergiMidt.

En stor, målrettet og målbar indsats
En høj placering hos Great Place to Work er altså ikke isoleret set et succeskriterie for EnergiMidt. Ved at deltage i undersøgelsen får virksomheden imidlertid dokumentation for de ting, som fungerer, og samtidig kommer der fokus på nogle områder, hvor der er plads til forbedringer.

Den årlige trivselsmåling er derfor kontant afregning for, om det er lykkedes at skabe udvikling i forhold til sidste års måling. En markant fremgang på alle måleområder viser, at det er lykkedes i 2015.

- Det er det en stor motivationsfaktor, når medarbejderne melder tilbage med et skulderklap i trivselsanalysen og siger ”godt gået”, fortæller Mads Miltersen.

Han er naturligvis meget tilfreds med, at 95 % af medarbejderne i den senest gennemførte trivselsmåling angav, at de er glade for – og stolte af – at arbejde hos EnergiMidt, og 96 % af de spurgte skrev, at EnergiMidt er et rigtig godt sted at arbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079