23948sdkhjf

EWEA 2015 i Paris fortsætter som planlagt

Efter fredagens tragiske terroranslag i Paris har der forståeligt nok været tvivl om, hvorvidt EWEA 2015 Annual Event ville fortsætte som planlagt. EWEA bekræfter, at arrangementet stadig afholdes, og at sikkerheden er i top.
EWEA’s administrerende direktør, Giles Dickinson, slår fast, at EWEA Annual Event 2015 fortsætter stort set som planlagt d. 17. - 20. november.

- Paris er ved at vende tilbage til en normal hverdag, hvor offentlig transport kører og skoler åbner igen mandag. Ligeledes er folk igen at finde i bybilledet og på byens caféer, udtaler Giles Dickson i en meddelelse.

Vindmølleindustrien er sammen med Danish Wind Export Association med på EWEA 2015 Annual Event på en centralt placeret dansk fællesstand, hvor DWEA vil markedsføre danske virksomheder før og under arrangementet. Både Vindmølleindustrien og DWEA er enige om, at det er vigtigt fortsat at bakke op om EWEA 2015 Annual Event.

Ifølge Giles Dickinson er EWEA i gang med at lægge sidste hånd på Porte de Versailles, der skal danne rammerne for dette års event. Der er stadig fuld opbakning til eventet, hvor langt de fleste udstillere har bekræftet, at de stadigvæk møder op. Det samme gør sig gældende på foredragssiden, hvor næsten alle foredragsholdere har bekræftet, at de stadigvæk deltager som planlagt. Da den franske præsident, Francois Hollande, har erklæret national landesorg i tre dage, vil de sociale arrangementer derfor reflektere dette.

EWEA er i kontakt med de franske myndigheder og tager alle forholdsregler, og sikkerhedsopbuddet er som følge deraf også forøget. Man kan holde sig opdateret på eventuelle ændringer på EWEA’s hjemmeside.

EWEA 2015 er en af årets vigtigste vindevents og ligger lige op til COP 21, der også fortsat afholdes i Paris. Hos EWEA såvel som Vindmølleindustrien er håbet, at der på trods af tragedien i fredags vil være bred opbakning til EWEA Annual Event 2015.

Kilde: Vindmølleindustrien - www.vindpower.org

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.12