23948sdkhjf

Gilleleje Fjernvarme taber retssag

Gilleleje Fjernvarme tabte retssagen mod Innovater A/S og Kulturhavn Gilleleje A/S i byretten i Helsingør om betaling af regningen for flytning af ledningsnet.
- Nærmere følger, når vi har modtaget domsudskriftet fra retten, skriver Gilleleje Fjernvarme på sin hjemmeside.

Bestyrelsen i Gilleleje Fjernvarme udtog i eftersommeren en stævning mod Kulturhavn A/S og Innovator A/S med krav om betaling på 1,8 mio. kr. for flytning af ledningsrør. Ifølge Lokalavisen Gribskov har retten i Helsingør frifundet både Kulturhavn Gilleleje og Innovator for betalingspligt for flytningen.

Gilleleje Fjernvarme var ellers meget sikre på, at betalingen for flytning af ledningerne lå hos enten den første køber af grunden, Kulturhavn Gilleleje, eller den senere køber Innovator, da der i skødet er angivet, at nye forsyningsledninger etableres og betales af køber.

- Vi har troet os sikre fordi det stod i skøderne. Men selvom det står på to skøder, så må vi konstatere, at 'gæsteprincippet' overruler alt, fortæller Gunnar Nymark Andersen, kasserer hos fjernvarmen efterfølgende.

Sagen skal nu føres helt til dom, men indtil videre tyder alt på, at regningen på 1,8 mio. kr. går videre til de 1.644 anpartshavere i Gilleleje Fjernvarme. Regningen er nemlig allerede betalt og afskrives som en investering over tyve år.

Læs hele artiklen her
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078