23948sdkhjf

NRGi: Vi er bestemt ikke i mål overalt

Omsætningen i tredje kvartal er præget af lavere elpriser, mens alle divisioner præsterer tilfredsstillende driftresultater. NRGi er på rette spor, konstaterer direktøren.
- Regnskabet for tredje kvartal 2015 viser samlet set tilfredsstillende driftsresultater for NRGi´s driftsaktiviteter, mens de finansielle poster for andet kvartal i træk har givet et negativt afkast på værdipapirer, skriver NRGi i en pressemeddelelse.

Omsætningen i koncernen ligger i tredje kvartal under det forventede, hvilket skyldes lavere elpriser. Forretningsområderne indenfor installation, rådgivning og produktsalg har alle en aktivitet, der enten er på niveau med eller over det forventede.

Ved udgangen af tredje kvartal er årets omsætning samlet set over det forventede.

- Efter tre kvartaler kan vi konstatere tilfredsstillende driftsresultater i alle divisionerne. Vi er bestemt ikke i mål overalt, men regnskaberne vidner om, at NRGi’s forretningsdivisioner er på rette spor, siger administrerende direktør Søren Sørensen og fortsætter:

- Selv om der for andet kvartal i træk er et fald i det generelle aktiemarked, så ligger år til dato resultatet fortsat over det forventede på grund af et godt afkast i årets første kvartal.

NRGi’s formand Eva Ryberg glæder sig over, at driftsresultaterne fra divisionerne viser, at de er i en god udvikling.

- Det er vigtigt, hvis NRGi også i fremover skal sikre en høj lønsomhed af selskabets aktiviteter og dermed give mulighed for at skabe værdi til andelshaverne, siger hun.

Første tre kvartaler 2015
Omsætningen i de tre første kvartaler af 2015 landede på 1.726 mio. kr. mens resultatet efter skat blev på 111 mio. kr.

I de første tre kvartaler af 2014 lå omsætningen på 1.613 mio. kr., mens resultatet var en smule højere end i 2015 med 135 mio. kr.
Læs mere om: NRGi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093