23948sdkhjf

All Nrg Group køber vindmølleinspektør

Med sit fjerde opkøb rykker ATP-ejede All Nrg Group et skridt nærmere visionen om at blive totalleverandør til vindmølleindustrien. Flere opkøb kan komme på tale.
Købet af WTG partners i Ebeltoft bliver opkøb nummer fire for All Nrg Group, der går efter at samle leverandører til on- og offshore vindmølleindustrien i en one-stop-shop til vindmølleproducenter og møllepark-ejere.

- Det er et skridt på vej mod at realisere vores strategi om at kunne hjælpe vindmølleproducenter og møllepark-ejere i alle faser lige fra projektering, installation og servicering af møllerne, siger Peter Thorlund Haahr, bestyrelsesformand i All NRG, der samtidig fastslår at flere opkøb kan komme på tale.

Fjerde ben
Med købet af WTG Partners har All Nrg Group nu fire ben at stå på. VB Enterprise i Skive, der opererer inden for højspændingsløsninger og installationer til vindindustrien. Apro Wind i Grenaa leverer mandskab og løsninger inden for mekanisk vind. Q-STAR Energy i Esbjerg leverer mandskab til olie- og gasindustrien i både ind- og udland, og WTG Partners i Ebeltoft udbyder inspektion, rådgivning, kvalitetssikring og projektledelse af vindmøller og vindmølleparker.

- Stadigt flere kunder efterspørger hele pakken, og opkøbet af WTG Partners er et vigtigt skridt for All Nrg Group. For med WTG Partners får vi tilført en enorm stærk spiller inden for rådgivning og inspektion af vindmøller og vindmølleparker. Et ben vi manglede, siger Peter Thorlund Haahr.

Turbo på udvikling
For WTG Partners giver salget til All Nrg Group en langt større eksponering ud i markedet, adgang til en bredere markedsføringsplatform og mulighed for at sætte turbo på både udvikling og vækstambitioner.

- Ved at indtræde i All Nrg Group opnår vi nogle synergieffekter med de andre firmaer i gruppen, og sammen kan vi byde ind som totalleverandør på store opgaver. Så vi forventer kraftig vækst, siger Christian Holmgaard, adm. direktør i WTG Partners og tilføjer:

- Samtidig får vi som del af en større gruppe bedre adgang til ressourcer, og inden for den nærmeste fremtid søsætter vi med hjælp fra All Nrg Group en række udviklingsprojekter i forhold til at udvide vores produktområde, fortæller Christian Holmgaard, der i forbindelse med handlen indtræder i ejerkredsen af All Nrg Holding.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093