23948sdkhjf

Kamstrup ansætter 100 i år og 100 igen i 2016

Målerproducenten har ansat mere end 100 nye medarbejdere i år.
Som Energy Supply tidligere har kunnet fortælle skaber ordrer på tusindvis af intelligente målere masser af arbejdspladser hos Kamstrup.

Målerproducenten har nu som ventet fået mere end 100 nye ansatte i årets løb. De nye ansigter er hovedsageligt ingeniører i Kamstrups udviklingsafdeling, forklarer HR-direktør Michael Stubbe, som forventer, at der kommer flere til inden udgangen af året:

- Vi slår nye job op hver uge. Jeg regner med at vi får besat yderligere 20 i år eller lige i starten af næste år.

Og ser man frem mod 2016 er der udsigt til, at Kamstrup gentager kunststykket med cirka 100 nye ansættelser. Igen primært udviklere, og igen primært i Danmark.

Udvikling og produktion skal være i Danmark
Med en klar strategi om at holde fast i hovedkontor, udvikling og produktion i Danmark er det afgørende for Kamstrup at få fat i de kloge hoveder.

- Vi har high end produkter, og 25 procent af medarbejderne er ansat i udviklingsafdelingen, så time to market er essentielt. For vi skal have nye produkter på markedet hurtigere end konkurrenterne, siger Michael Stubbe, og tilføjer:

- Hovedkontor, produktion og udvikling sammen betyder, at vi kan speede op i processerne. Når udviklerne har lavet noget, kan de krydse parkeringspladsen for at få lavet den første serie.

Sætter handling bag ordene
Selvom Kamstrup kan få de ingeniører, selskabet har brug for, er det blevet sværere, medgiver Michael Stubbe:

- I Danmark uddannes færre, end vi har brug for. Der er mangel, og det bliver værre. Kan vi ikke finde dem i Danmark, må vi finde dem i udlandet, fordi vi holder fast i hovedkontor og udvikling i Danmark.

For at vække interesse for naturvidenskab blandt flere unge og dermed skabe grundlaget for morgendagens ingeniører har Kamstrup været drivkraft bag en lokal afdeling af foreningen Coding Pirates i Skanderborg, hvor flere af Kamstrups medarbejdere har engageret sig.

Foreningens mål er at fremme produktive og kreative it-kompetencer hos unge mellem syv og 17 år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156