23948sdkhjf

Aguasol rejser sig fra asken og insourcer

Aguasol har samlet produktionen af sine solvandvarmere på ét sted. Samtidig har man indledt et utraditionelt samarbejde med sin nabo.
Markedet for solvandvarme har været en hård nød at knække for virksomheden Aguasol, der sidste år måtte kaste håndklædet i ringen for en stund.

Nu er virksomheden genopstået i en stærkere og mere robust udgave under navnet Aguasol International A/S.

- Som navnet antyder vil vi gerne ud på markedet med vores solvandvarmer Unibody. Markedet er alle steder. Danmark, Tyskland, Frankrig og Benelux-landene, i det hele taget hele Europa, fortæller den nyansatte direktør i virksomheden, Jes Donneborg.

Aguasol International tæller udover den nyudnævnte direktør også stifteren Morten Fuur.

Insourcing af produktionen
Virksomheden er efter genopstandelsen i maj måned i år flyttet i nye lokaler i Galten - og det betyder, at virksomheden for første gang har samlet sin fremstilling af slutproduktet på ét sted.

Skallen til Unibodyen produceres dog fortsat af SP Group på deres faciliteter i Polen, mens absorberen og tanken fremstilles i Israel. Men tidligere blev solvandvarmeren samlet i Italien.

- Der er nogle nøgleprocesser i produktionen, som kun vi har styr på, når vi samler enhederne. Derfor er det mest praktisk at vi samler dem her i Galten, fortæller Jes Donneborg.

Utraditionelt samarbejde
Aguasol er efter flytningen blev nabo til Schultz Seating, der er underleverandør til møbelindustrien, hvilket har givet et noget utraditonelt samarbejde.

- Vi er jo kun Morten og jeg, så vi lejer folk fra produktionen hos Schultz Seating til at producere i det omfang, vi har brug for det. Bare vi siger til i god tid, så står de klar med de ressourcer, vi har behov for, for at kunne producere, fortæller Jes Donneborg og tilføjer:

- Vi vil jo gerne selv ansætte personale og med den her insourcing af produktionen ser det ud til at blive en realitet i løbet af 2016, hvor vi også vil arbejde på en udvidelse af produktionsfaciliterne, slutter Jes Donneborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156