23948sdkhjf

Odder Varmeværk forlænger varmeaftale

Odder Varmeværk forlænger sin sin varmeaftale med Varmeplan Aarhus til og med 2030. Planen åbner op for at Odder Varmeværk kan udvide sit forsyningsområde.
Aftalen mellem Odder Varmeværk a.m.b.a. Varmeplan Aarhus løber til og med 2030 og handler om varmekøb og driftsamarbejde med varmeforsyningerne indenfor Aarhus Kommune.

Dermed fortsætter Odder Varmeværk det hidtidige samarbejde om fjernvarme med parterne i Aarhus Kommune, dvs. AffaldVarme Aarhus og seks forbrugerejede fjernvarmeselskaber, som alle har den grønne omstilling af fjernvarmen på dagsordenen.

Samtidig åbner den nye aftale for, at Odder Varmeværk kan udvide sit forsyningsområde, uden at nye forsyningsområder skal forpligtes af Varmeplan Aarhus‐samarbejdet.

- Aftalen er en god og bæredygtig løsning for eksisterende og kommende fjernvarmekunder i Odderområdet. Vi kan fortsat tilbyde lave priser og høj forsyningssikkerhed. Samtidig kan vi få mere grøn varme i Odder‐området og dermed understøtte Odder Kommunes mål om at blive CO2‐neutral i 2030. Vi arbejder for tiden på at udvide ledningsnettet til Saksild og Rørt og er åbne for at samarbejde med andre fjernvarmeværker i Odder Kommune, så de også kan få glæde af aftalen. Den nye aftale vil på den måde understøtte Odder Kommunes bosætningspolitik, siger formanden for Odder Varmeværk, Carsten Christensen.

Udover Odder Varmeværk deltager AffaldVarme Aarhus, Holme-Lundshøj Fjernvarme, Hornslet Fjernvarme, Lystrup Fjernvarme, Løgten Skødstrup Fjernvarmeværk, Malling Varmeværk, Odder Forsyningsselskab, Rundhøj Fjernvarme via Holme-Lundshøj Fjernvarme, Skanderborg-Hørning Fjernvarme, Tranbjerg Varmeværk og Vejlby Fjernvarmecentral i Varmeplan Aarhus.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078