23948sdkhjf

Ny ansøgningsprocedure for husstandsmøller og solceller

Den 23. september 2015 trådte en ny procedure for ansøgning om pristillæg til solceller, husstandsmøller og andre mindre VE-anlæg og netooafregning i kraft.
Den ændrede ansøgningsprocedure for pristillæg til solceller og husstandsvindmøller og andre mindre VE-anlæg indebærer, at man allerede skal ansøge om et tilsagn om støtte fra Energinet.dk, før man påbegynder sit projekt. Man skal altså ansøge hos Energinet.dk, før man eksempelvis køber et solcelleanlæg.

Ansøgningsprocedurerne bliver dermed identiske med de ansøgningsregler, som gælder for solcellepuljen til private husstande.

Ansøgningsproceduren for nettoafregning er ligeledes ændret, således at man skal ansøge hos Energinet.dk, før man eksempelvis køber en hustandsmølle, der skal være omfattet af nettoafregningsordningen.

Baggrunden for den ændrede ansøgningsprocedure er bl.a., at Kommissionen har betinget den midlertidige godkendelse af støtten til solceller og husstandsvindmøller af, at Danmark tilpasser den nuværende lovgivning til Kommissionens gældende retningslinjer for statsstøtte.

Kilde: Energistyrelsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094