23948sdkhjf

NRGi udlodder en million kroner

Pengene skal gå til nyskabende og innovative Smart City-projekter
Det østjyske energiselskab NRGi fejrer i år 100 års jubilæum, og i den anledning udlodder selskabet en million kroner til såkaldte Smart City-projekter, der skal skabe bedre sammenhæng i byerne og gøre livet lettere, billigere og mere energivenligt for borgere og virksomheder.

Pengene gives til projekter i NRGi’s forsyningsområde, og ifølge administrerende direktør Søren Sørensen matcher initiativet rigtig godt med selskabets overordnede ansvar.

- NRGi skal være værdiskabende for vores andelshavere, og vi skal samtidig gå forrest i omstillingen til et smart og bæredygtigt samfund. Derfor
kommer vi nu med dette tiltag, der kan sætte fart i udviklingen af Smart City-initiativer, som vores andelshavene kan få glæde af, siger han i en pressemeddelelse.

Masser af ideer

Direktøren tilføjer, at man i NRGi har en klar fornemmelse af, at der mange steder i forsyningsområdet pusles med mange nye og kreative ideer til Smart City-projekter, men på grund af manglende finansiering kommer de aldrig længere end til idéstadiet. Med millionudlodningen håber NRGi at få nogle af disse projekter frem i lyset og realiseret.

Virksomheder, boligforeninger, private initiativgrupper og kommuner, der er andelshavere i NRGi, kan søge midler til deres Smart City-projekter.
Deadline for ansøgningen er 27. november.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078