23948sdkhjf

HI 15 slår dørene op i dag

Den store teknologi- og industrimesse trækker tusindvis af gæster - to arrangementer er trækplastre.
Tirsdag morgen klokken 8.30 åbnede de store haller i MCH Messecenter op for HI 15. Den store fagmesse foregår fra tirsdag og tre dage frem.

Projektchef Mona Jakobsen er fuld af fortrøstning for årets messe, og hun fremhæver specielt to ting, som er værd at kigge forbi til på årets messe. Begge arrangementer foregår i Hal F.

- Wind Energi Denmark gør virkelig meget ud af deres tilstedeværelse. De har et kæmpe program, hvor hallen vil være mere konference-minded, siger Mona Jakobsen.

- Torsdag overtager Teknomania. Programmet er på et niveau, som vi ikke har oplevet før. Arrangementerne er to fyrtårne på messen.

De to første to dage er Wind energy Denmark i hallen med fokus på vidensdeling og networking. Denne del er udviklet i tæt samarbejde med Vindmølleindustrien og Dansk Forskningskonsortium for Vindenergi. Teknomania tager over i Hal F på messen sidste dag.

Derudover er svejse- og gasfolket med igen, og det glæder projektchefen.

Sociale aktiviteter om aftenen
I år har arrangørerne udvidet tilbuddene på messen til at også at indeholde nyskabelsen American Barbeque Night. Her bliver aftenerne krydret med underholdning af Peter AG den ene aften og Mick Øgendahl den anden.

- Vores opgaver er at skabe rammerne og oplevelser, som åbner netværk og skaber relationer, uddyber projektchefen.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen står for den officielle åbning af messen klokken 14.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.628