23948sdkhjf

Iværksættervirksomhed lander første stor ordre

Nordic Power Converters skal levere 50.000 enheder af sine nytænkende strømforsyninger til dansk LED-producent. Ny kapitalindsprøjtning sætter skub i forretningen.
LED-producenten HeSaLight har lagt en ordre på hele 50.000 styk af iværksættervirksomheden Nordic Power Converters prisvindende strømforsyninger. Det skriver Berlingske.

Det er firmaets første store ordre på de særlige strømforsyninger, der både er meget små, har bedre ydeevne og længere levetid end traditionelle strømforsyninger.

Ifølge firmaets driftsdirektør Regnar Paaske er planen at klare den store ordre fra HaSaLight ved at få komponenterne produceret i Asien og så få dem sendt til Danmark.

Nye investormillioner sætter skub i udviklingen
Samtidig med, at Nordic Power Converters har landet den første store ordre, har 10 private investorer og ventureinvestoren Seed Capital skud 13 mio. kr. i firmaet.

Millionerne skal være med til at sætte yderligere gang i fremdriften i iværksætterfirmaets målsætning om at levere de innovative strømforsyninger til LED-producenter verden over.

- Den næste udfordring er at tiltrække dygtige medarbejdere og udvikle teamet for at få os hurtigt og sikkert på markedet og derefter gøre os til en af verdens førende leverandører af LED-strømforsyninger, siger administrerende direktør Mickey Larsen til Berlingske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097