23948sdkhjf

- Reglerne kan ikke ændres med tilbagevirkende kraft

Energi-, forsynings- og klimaminister slår fast, at reglerne for opsætning af kystnære vindmøller ikke bliver ændret med tilbagevirkende kraft.
På et borgermøde om kystnære vindmøller i Jammerland Bugt lørdag den 5. september 2015 slog energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt fast, at rammerne for de igangværende projekter om kystnære møller ikke ændres.

- Jeg bliver nok nødt til at gøre det klart for jer her i dag, at jeg ikke kan ændre reglerne med tilbagevirkende kraft. Jeg kan således ikke ændre projekter, der allerede er i gang. Det er vigtigt, at man i Danmark kan have tiltro til vilkårene for investeringer, sagde Lars Christian Lilleholt, ifølge morgenavisen Jyllands-Posten.

Det er en utrolig vigtig melding, lyder det fra Dansk Energis adm. direktør Lars Aagaard, der samtidig understreger, at Dansk Energi gerne går i dialog om de fremtidige regler på området, men at han glæder sig over at de nuværende regler ligger fast.

- Det handler jo om, hvilke signaler vi sender til fremtidige investorer, som vi er afhængige af i hele omstillingen af vores energisystem fremover. Derfor er det utroligt vigtigt, at ministeren står fast på ikke at ændre reglerne med tilbagevirkende kraft, siger Lars Aagaard.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094