23948sdkhjf

PN Beslag binder sig til el-prisen

Nyfors og virksomheden PN beslag A/S har netop indgået en kontrakt på el-prisen for de kommende tre år.
EL-priserne er historisk lave i øjeblikket og Nyfors opfordrer nu alle virksomheder til at være opmærksomme på muligheden for at fastlåse til en lav kilowatt-pris.

Og mange nordjyske virksomheder har allerede fulgt opfordringen. Én af dem er Peder Nielsen Beslagfabrik A/S (PN Beslag) i Brønderslev, der har et årligt strømforbrug på ca. 3 millioner kilowatt-timer. Her har en ny kontrakt med Nyfors netop nedbragt virksomhedens el-udgifter med ikke mindre end 200.000 kroner årligt:

- El udgør omkring 60 procent af vores samlede forbrugsomkostninger, så det er klart, at vi er meget opmærksomme på at købe strømmen til den rigtige pris. Nu har vi via Nyfors lagt el-prisen fast for 2016 og 2017, og det giver os en kontant besparelse på 400.000 kroner i løbet af to år. Det er selvsagt penge, der bidrager direkte til bundlinjen, forklarer Supply Chain Manager Charlotte Møller Damgaard fra PN Beslag.

Prisen afhænger af ...
Prisen, som Nyfors kan tilbyde, afhænger i høj grad af volumen, og hvor dygtig Nyfors er til at indkøbe EL på den nordiske el-børs Nordpool.

Det er individuelt, hvor stor besparelsen for den enkelte virksomhed er ved at låse prisen fast på nuværende tidspunkt. Det handler dels om forbrugsstørrelsen, og dels også om virksomheden har mulighed for at løfte moms og energiafgifter af

- Det er naturligvis kun fremtiden, der kan vise, om EL-prisen falder yderligere, men historisk set er det jo udbud og efterspørgsel, der får prisen til at ændre sig, og der er meget, der tyder på, at der igen er ved at komme godt gang i hjulene. Det fører til øget aktivitet, øget efterspørgsel efter EL og heraf følgende stigende priser. Derfor opfordrer vi vores kunder til at låse prisen fast på en to- eller treårig kontrakt, siger Henrik Mentz, adm. direktør i Nyfors.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094