23948sdkhjf

Clever udvider sit ladestander-netværk

Elbiloperatøren Clever har netop sat strøm til fire nye hurtiglade-stationer på rastepladser ved Sønderjyske motorvej og på Nordjyske motorvej samt en enkelt ladestander hos Shells servicestation i Vejle Bøgeparken.
Elbiloperatøren Clever driver i forvejen et landsdækkende netværk af 520 hurtiglade-punkter til elbiler og udvider nu netværket yderligere.

Clever har nemlig vundet Vejdirektoratets udbud om ladestationer på rastepladser langs den Nordjyske og Sønderjyske motorvej. Derfor etableres to hurtig-ladestationer ved Vojens og to ved Randers, nærmere betegnet på rastepladserne Ustrup Øst og Ustrup Vest ved Vojens og på rastepladserne Gudenå Øst og Gudenå Vest ved Randers.

- Clevers korridor af hurtiglade-stationer langs motorvejen fra København til Århus bliver flittigt brugt, og vi er glade for med åbningen af yderligere fire relevante placeringer langs den sønderjyske motorvej og den nordjyske motorvej, at kunne byde endnu flere elbilister velkommen på netværket, siger Casper Kirketerp-Møller, adm. direktør, Clever.

Clever hos Shell
Opsætningen af hurtiglade-stationen på Shell’s servicestation i Vejle Bøgeparken sker som et led i en samarbejdsaftale, Clever har indgået med Shell om at tanke el hos Shell.

-Placeringen hos Shell er ideel, da man som bilist er vant til at køre på stationen for at tanke – og samtidig er placeringen i Vejle med til at gøre vores korridor igennem landet endnu mere fintmasket til glæde for elbilister, der benytter vores ladenetværk, siger Casper Kirketerp-Møller.

Det er den tredje hurtig-ladestation med tre stik Clever sætter op i Vejle. Der er ligeledes installeret hurtigladestandere ved Bryggen og Green Tech Center.

Opladning til alle elbiler
De nye ladestationer har hver tre stik til hurtigopladning, det betyder både DC-opladning med 50 kW med CHAdeMO-stik til f.eks. Nissan LEAF og DC-opladning med 50 kW med CCS-stik til f.eks. BMW i3 og Volkswagen e-up! og e-Golf. Og som noget helt nyt AC-opladning med 43 kW med Type 2-stik, der specifikt passer til Renault ZOE Z.E. og Tesla.

- Det skal være nemt at køre elbil, og derfor etablerer vi ladestationer, der passer til alle moderne elbiler. Det betyder, at du som elbilist altid kan være sikker på, at der er ladestandere eller hurtiglade-stationer i vores netværk, der passer til din elbil. Det vigtigt, at vi har en ladeinfrastruktur, der skaber tryghed for elbilister, som altid kan få strøm på elbilen fra Clever, siger Casper Kirketerp-Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096