23948sdkhjf

Stor interesse for Apple-varme

Viborg Fjernvarme har inviteret til konfererence om overskudsvarme fra Apple's nye datacenter. Interessen fra lokalsamfundet er stor.
Fredag havde 125 interesserede meldt sig til Viborg Fjernvarmes konference om overskudsvarmen fra Apple's nye datacenter, der afholdes tirsdag aften, skriver Viborg Folkeblad.

- Vi er glade for, at der er interesse for mødet, og man kan stadig nå at melde sig til. Af hensyn til det praktiske arrangement, som foregår på handelsskolen på Vinkelvej, vil vi blot bede deltagerne om at registrere sig på vores hjemmeside, så vi ved, hvor mange der kommer, siger direktør i Viborg Fjernvarme, Morten Abildgaard.

På mødet vil direktør i Dansk Fjernvarme Kim Mortensen være ordstyrer.

Chefkonsulent Peter Kristensen fra konsulentfirmaet Vigand Maagøe vil redegøre for Apples tanker om udnyttelsen af overskudsvarmen. Derudover vil professor Henrik Lund fra AAU komme med et oplæg om visionerne for fremtidens fjernvarme, mens John Tang fra Dansk Fjernvarme kommer med sit bud på hvordan Viborg sammensætter den fremtidige varmeproduktion inkl. de muligheder Apple's etablering i Foulum giver. Sidst vil udviklingskonsulent Louise Langbak Hansen fra Region Midtjylland redegøre for den regionale varmeplanlægning.

Viborg Fjernvarme er blevet kritiseret for at invitere til mødet og derfor har Energi Viborg takket nej til at deltage med begrundelsen, at det på nuværende tidspunkt ikke er relevant at holde møde om overskudsvarmen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125