23948sdkhjf

RAH skrider ind over for stikbensmålere

Forsyningsselskabet RAH i Ringkøbing advarer nu de forbrugere, der har en klemmekasse med stikbensmåler installeret. Måleren kan ikke tåle vejrforholdene i det vestjyske.
Det er en brand opstået i et elselskab i et sommerhus i weekenden med bekymrede forbrugere til følge, der har fået forsyningsselskabet til at reagere, skriver TV Midt Vest.

- Det som vi ovenpå de sidste par dage har besluttet er, at vi fremadrettet vil sende et brev til alle vi kommer ud til, hvor vi konstaterer, at de har den type klemmekasse, hvor der sidder en måler med stikben, siger Per Nielsen, der er teknisk chef hos RAH i Ringkøbing.

Selskabet skriver i brevet, at den udvendige klemmekasse med stikben ikke kan holde til de vejrmæssige forhold, der er langs vestkysten, og at man derfor bør udskifte modellen til en ledningsmonteret måler i stedet.

Én sommerhusejer Kirsten Bech har i otte år indsamlet dokumentation for fem stikbensmåler-brænde og har forgæves forsøgt at få Sikkerhedsstyrelsen og RAH til at advare sommerhusejerne mod stikbensmålerne.

Det ser nu ud til at være lykkedes.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094