23948sdkhjf

EmaZys opmander på vej mod markedet

Teknologivirksomheden EmaZys Technologies ansætter til spirende produktion og salg af testinstrumenter til fejlfinding på solcelleanlæg.
Det er ingen hindring for salg og produktion, at et produkt er sidst i testfasen. I hvert fald ikke hos virksomheden EmaZys, der har udviklet - og stadig udvikler på - et instrument til fejlfinding i solcelleanlæg, kaldet Z100.

- Vi har ansat en ny mand til produktionen, hvor første oplag er i gang. Hertil kommer vores tyske salgsmedarbejder, der netop har påbegyndt identifikation af optimale kunder, siger stifter af EmaZys, Anders Rand Andersen, til Energy Supply.

Produktionen af Z100 foregår i EmaZys’ lokaler i
Reducerer omkostninger
Z100 foretager fejlfinding på måling af hele strenge af paneler på solcelleanlæg, hvor traditionelle løsninger bliver brugt på et panel af gangen, når fejl skal lokaliseres.

Teknologien fungerer selvom solen ikke skinner, og dermed kan arbejdet i felten foregå, når det passer i teknikerens program at udføre service. Instrumentet kan reducere serviceomkostninger og dermed bidrage positivt til at sikre investeringer i solcelleanlæg – store som små.
Green Tech Center i Vejle. Her foretager man slutsamling, test og kalibrering af printplader og mekaniske dele, der bliver leveret af en underleverandører i Horsens.

Salget tager fart
Opmandingen sker samtidig med, at virksomheden er ved at få gang i salget og tage imod ordrer.

- Vi har fået cirka seks konkrete ordrer samt en række forespørgsler på priser og leveringstider. Henvendelserne er fordelt på Danmark, Tyskland, Italien, Tyrkiet og Japan. Derfor arbejder vi intenst på at have første oplæg klar til september, siger Anders Rander Andersen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079