23948sdkhjf

E.ON giver gratis strøm til elbiler under Folkemødet

Når Folkemødet skydes i gang torsdag, bliver det lidt grønnere. Energiselskabet E.ON opstiller nemlig både permanente og midlertidige ladestandere flere steder på Bornholm.
- En af de største barrierer for elbilens gennembrud er, at de fleste endnu ikke har prøvet en elbil eller er bekymrede for rækkevidden og lademuligheder. Derfor opsætter vi nu ladestandere og gør det gratis at lade under Folkemødet, siger Tore Harritshøj, administrerende direktør i E.ON Danmark, og understreger, at strømmen både er vedvarende og CO2-neutral, da den indkøbes fra E.ON’s egne svenske vandkraftværker.

Ladestanderne bliver sat op i samarbejde med den bornholmske el-delebilsvirksomhed, Greenabout Move, som også udlejer el-delebiler på Bornholm, Samsø og i København.

- Den grønne omstilling kommer kun ved, at nogle tager det første skridt. Skal Danmark nå sine klimamål, er der brug for at sætte turbo på udrulningen af elbiler, og her er der fortsat brug for større politisk opbakning og klare mål for at sikre elbilens gennembrud, som det er sket i Norge, siger Tore Harritshøj.

Ladning på E.ON's nye permanente standere og fem midlertidige standere - som er opsat til Folkemødet - vil være gratis fra torsdag til mandag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093