23948sdkhjf

Forsyning Helsingør fortsætter stabil udvikling

Omsætning og overskud ændrede sig kun marginalt i 2014.
Forsyning Helsingør fortsætter den stabile økonomiske udvikling, som selskabet har befundet sig i, siden det blev etableret som kommunalt ejet aktieselskab i 2010. Samtidig fastholder selskabet stabile priser og investerer langsigtet i nye anlæg til gavn for miljøet og den fremtidige forsyningssikkerhed. Det fremgår af den årsrapport, som netop er blevet godkendt på selskabets årlige generalforsamling.

Ifølge rapporten havde Forsyning Helsingør i 2014 en omsætning på 523 mio. kr. mod 527 mio. i 2013. Overskuddet i 2014 endte på 5,2 mio. kr. mod 7,2 mio. kr. i 2013.

Investeringerne i nye anlæg lå i 2014 på 144 mio. kr., mens egenkapitalen i begge år blev opgjort til 2,4 mia. kr. Overskuddet stammer i begge år fra aktiviteterne inden for el samt sideordnede aktiviteter, blandt andet drift af el-net, gadelys mv.

Formand for bestyrelsen i Forsyning Helsingør, Per Tærsbøl, udtaler i forbindelse med godkendelsen af årsrapporten:

- Vi har al mulig grund til at være tilfredse med resultatet. Især er vi tilfredse med, at priserne har kunnet holdes i ro for tredje år i træk, selvom forbruget af el, varme og vand er faldende, og vi har store investeringer i nye anlæg. Det viser, at vi kan tilpasse os udviklingen samtidig med, at vi fastholder vores høje forsyningssikkerhed, sikrer miljøet og varetager kundernes langsigtede økonomiske interesser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086