23948sdkhjf

Blue Water styrer logistikken til kraftværk-projekt

Olie- og gas divisionen i Blue Water skal levere oplagrings- og transportløsninger fra destinationer over hele verden til konstruktionen af kraftværk i Panama.
Blue Water underskrev for nylig en kontrakt med Semco Maritime på at levere logistiksupport i forbindelse med konstruktionen af et nyt kraftværk i Panama.

Kraftværket skal udnytte methangasser fra en deponiplads og er det andet af sin slags, som Semco leverer til Centralamerika.

Alle sendinger til Panama kommer fra lokationer spredt over hele verden, men størstedelen afsendes fra Frankrig. Blue Water Marseille koordinerer sendingerne fra Frankrig og vil sammen med andre opgaver sørge for, at sendingerne pakkes forsvarligt til eksport og stå for søfragten til Panama.

- Blue Water Marseille leverer en lang række forskellige ydelser til olie- og gassektoren som komplekse projekttransporter, oplagring og heavy lift opgaver. Sammen med resten af Blue Water er kontoret en del af et stærkt olie- og gas setup, som dækker hele verden, siger Lionel Guilbaud, som er kontorchef for Blue Water Marseille.

Igennem det sidste årti har Blue Water været involveret i mange turnkey-projekter i forbindelse med konstruktionen af kraftværker i hele verden. Det inkluderer både udfordrende projekter i Grønland, på Island såvel som Afrika, Fjernøsten og Centralamerika.

- Vi er stolte over at blive valgt som logistikleverandør til projektet. Det er endnu et eksempel på det gode samarbejde mellem Semco Maritime og Blue Water, siger Thomas Bek, som er global ansvarlig for Blue Waters olie- og gasaktiviteter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1