23948sdkhjf

H2 Logic solgt for 260 millioner kroner

Den danske brinttankstations-ekspert H2 Logic A/S bliver en del af NEL ASA, der fremstiller brint-produktionsanlæg og er børsnoteret i Oslo.
Fremadrettet vil NEL og H2 Logic agere som en global leder indenfor brintproduktion og optankning til brintbiler fra de international bilproducenter. Transaktionen inkluderer en kontantbetaling og nye aktier i NEL for samlet 260 mio. kroner til H2 Logic aktionærer og stiftere.

H2 Logic bliver et selskab under NEL gruppen hvor den eksisterende ledelse og medarbejdere i Herning forsætter driften som hidtil. De oprindelige stiftere vil gennem deres ejerandel af NEL og fortsatte ansættelse i H2 Logic bidrage til den langsigtede kontinuitet og vækst af forretningen.

- Kombinationen af førende brintproduktion fra NEL og optankning fra H2 Logic skaber en unik mulighed for at adressere det voksende behov for brint optankning til forureningsfrie brintbiler fra de internationale bilproducenter. For H2 Logic repræsenterer det en milepæl i adskillige års dedikeret indsats af vores medarbejdere i at skabe en brint virksomhed som er blandt verdens førende – vi ser frem til at fortsætte bestræbelserne sammen med NEL, siger Jacob Krogsgaard, direktør H2 Logic A/S.

NEL og H2 Logic fokuserer på det etablerede marked indenfor brintproduktion til industrielle formål.

I Danmark er H2 Logic i færd med at etablere brintoptankning i alle de større byer i samarbejde med olie, energi og gasselskaber. Danmark er samtidig det første land i verden med et landsdækkende netværk af brint tankstationer.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094