23948sdkhjf

Vækst for 80 millioner hos EnergiMidt

De kommercielle aktiviteter som fibernet, elhandel og VE-produktion trækker læsset hos EnergiMidt
Årets resultat hos EnergiMidt er sammensat af indtjeningsmæssig vækst på såvel de kommercielle som de bevillingspligtige aktiviteter.

De kommercielle aktiviteter, der blandt andet udgør Fiberbredbånd, Elhandel, VE-produktion samt udelys og salg af solceller, bærer den største stigning i indtjeningen - og det til trods for, at solcelleaktiviteterne har været hårdt belastet på grund af manglende lovgivningsmæssig handlekraft.

- 2014 blev et år med betydelig økonomisk fremgang for EnergiMidt. Alle vores forretningsområder har bidraget positivt til resultatet. Især er det med tilfredshed, vi kan konstatere, at indtjeningen på de kommercielle aktiviteter udgør 67 mio. kr. af den samlede vækst på 80 mio. kr. Det viser, at vores satsning på udvikling af de kommercielle ben er den rigtige. I året, der gik, var fokus også på at udskille vores forretningsområder til fire divisioner med selvstændig ledelse med henblik på at ruste dem til fremtiden, siger adm. direktør hos EnergiMidt, Holger Blok.

- På de interne linjer har omstruktureringen betydet travlhed over hele linjen – og med et resultat på
179 mio. kr. i EBIT samt 34 mio. kr. som årets samlede resultat er vejen banet for en ny vækstkurve for EnergiMidt, konkluderede Holger Blok, der ser en lys fremtid for EnergiMidt.

Stabil og effektiv drift på el og varme
På de bevillingspligtige områder, der omfatter el og varme, er der stor tilfredshed med leveringssikkerheden og driftsstabiliteten i 2014.

De bevillingspligtige aktiviteter har som de øvrige forretningsmæssige aktiviteter bidraget med en positiv indtjening.

Der er i 2014 brugt mange ressourcer på at komme benchmarkingkravene i møde, samt på forberedelserne til den nye markedssituation, der følger af Engrosmodellen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094