23948sdkhjf

Vagtskifte hos elhandlerne

Der er kommet nye folk på formandsposterne i Dansk Elhandel, Dansk Energis forening for elhandelsvirksomheder. Det skete i forbindelse den ordinære generalforsamling tirsdag. Baggrunden var, at den tidligere formand Michael Mikkelsen fra Scanenergi trådte tilbage.
Svend Lykkemark fra OK, som hidtil har fungeret som næstformand, blev valgt som ny formand, mens privatkundedirektør i Dong Energy, Louise Hahn, træder ind som foreningens næstformand.

I den forbindelse udtaler Louise Hahn:

- Jeg er meget glad for at indtræde som næstformand i Dansk Elhandel. Jeg ser frem til at diskutere og varetage elhandelselskabernes interesser. Noget af det, der ligger mig meget på sinde, er, at vi får et elmarked, hvor konkurrencen foregår på en fair og ordentlig måde.

Mens Louise Hahn er ny i Dansk Elhandel, har Svend Lykkemark været med fra foreningens start. Han har sagt ja til endnu en tørn for at gøre arbejdet med engrosmodellen færdigt:

- Jeg har været med helt fra begyndelsen, da elmarkedet blev liberaliseret i 1999. Jeg var med til at stifte Dansk Elhandel, og med undtagelse af nogle få år har jeg været med hele vejen. Nu glæder jeg mig til at følge Dansk Elhandel helt til dørs, så jeg kan overdrage en forening i topform, når engrosmodellen træder i kraft næste år, siger han.

Samtidig benytter Svend Lykkemark lejligheden til at kvittere for et godt samarbejde med den hidtidige formand:

- Michael Mikkelsen har gjort et fremragende arbejde, som det er en stor opgave at følge op på. Men jeg er sikker på, at jeg også får et godt samarbejde med Louise Hahn, hvilket jeg ser meget frem til, slutter Svend Lykkemark.

Kilde: Dansk Energi

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143