23948sdkhjf

Solid Wind Power kickstater eksporteventyr

Når husstandsmøllen fra Solid Wind Power MCS-godkendes til maj står den på eksport for den vestjyske mølleproducent.
Med produktionsfaciliteter i både Ringkøbing og Skjern har Solid Wind Power mere end nok at rive i, men for direktør Carsten Lauridsen bliver det aldrig for meget, så når hans husstandsmølle MCS-godkendes til maj, ja så går turen over Nordsøen.

Solid Wind Power har allerede én husstandsmølle placeret i England, og nummer to er allerede solgt til den samme landmand derovre - og det skulle gerne blive til mange flere.

- Vi åbner for eksporten her til maj og vi har allerede to forhandlere, der kører rundt og udbygger markedet for vores møller, fortæller Carsten Lauridsen til Energy Supply og uddyber:

- Vores forhandlere arbejder lige nu med byggetilladelse til cirka tyve kunder og vi forventer at opsætningen kan begynde lige efter sommerferien.

Målet for Solid Wind Powers britiske salg ligger på omkring 30 møller i 2015 - med en forventning om et væsentligt højere salg i 2016.

At det lige er England, der stå for skud, skyldes briternes strategi på området.

- Vilkårerne for husstandsmøller i England er stort set de samme som i Danmark, men de har en anden strategi, hvor man satser rigtig meget på mindre enheder og på flere af dem, fortæller han.




Artiklen er en del af temaet Husstandsmøller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078