23948sdkhjf

B&WV: Miljøministeren arbejder mod vores industri

Direktør hos Babcock & Wilcox Vølund beskylder miljøminister Kirsten Brosbøl for at arbejde imod industrien. Hun afviser klagen og lover dialog.
Inden for de seneste fire måneder har Babcok & Wilcox Vølund indgået kontrakter i udlandet for 3,6 mia. kr. Nu retter direktør John Veje Olesen kritik mod landets miljøminister Kirsten Brosbøl.

- Vi har oplevet, at de miljøministre, vi har haft under den nuværende regering, i nogen grad simpelthen har arbejdet imod vores industri. Ministeriet manipulerer fordele og ulemper ved forbrænding. Den her misinformation – selvom vi og andre gør opmærksom på den, bliver ikke rettet," siger adm. direktør John Veje Olesen, Babcock & Wilcox Vølund til dagbladet Børsen.

John Veje Olesen er især utilfreds med, at der i regeringens ressourcestrategi ikke er fokus på mulighederne i forbrænding men blot på at nedbringe mængden af affald.

Miljøminsteren er som sagt uforstående over for kritikken, men lægger dog an til dialog.

- Jeg kan ikke helt genkende, at der ikke skulle være lydhørhed, så ja, vi tager gerne dialogen, og hvis der er fejl i det, vi skriver, skal vi selvfølgelig være parate til at rette fejl, men jeg står også på mål for, at ærindet i vores ressourcestrategi er, at vi skal gå i retning af mere genanvendelse, siger ministeren til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093