23948sdkhjf

Entreprenør henter omsætningen i energi og varme

På ni år har entreprenør Chr. Johannsen flyttet fokus fra erhvervsbyggeri til varme og energi.
Padborg-entreprenøren Chr. Johannsen har nærmest lagt erhvervsbyggeriet bag sig og henter i dag 80-90 procent af omsætningen på energi og varme, skriver Licitationen.

- Tidligere beskæftigede vi os hovedsagelig med erhvervsbyggeri. Lige som alt andet gik det jo i stå i 2008. I 2008 og 2009 ledte vi efter vores fremtid. Den fandt vi. I dag vægter energi med mellem 80 og 90 procent af omsætningen. Nu arbejder vi også geografisk med opgaverne, forklarer entreprenør Lars Jørgensen, der sammen med Per Laustsen købte virksomheden for ni år siden.

Entreprenøren arbejder i øjeblikket med at fylde 200 mio. liter vand i solvarmebassinet ved Vojens Solvarmeanlæg og påfyldningen af vand på solvarmeanlægget i Gram. Og det er netop her Lars Jørgensen ser virksomhedens fremtid. Inden for varme og energi.

- Nu går vi så og krydser fingre for et bud, vi netop har givet på et biomasseanlæg i Ringkøbing. Så skal vi ganske vist lidt længere hjemmefra. Men vi må nok vænne os til at kigge lidt mere mod nord, siger han til Licitationen.

Tidligere har virksomheden etableret et anlæg med akkumuleringstank i Gråsten, et flisfyret varmeværk i Brørup og stået for betonarbejdet i forbindelse med et halmfyret varmeværk i Rødding.

Pr. 1. marts 2015 flytter Chr. Johannsen fra Padborg til Rødekro, hvorefter virksomheden vil have afdelinger i henholdsvis Arrhus, Fredericia og Rødekro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078