23948sdkhjf

Clever og Mols-Linien i elbilsamarbejde

Elbiloperatøren Clever og Mols-Linien etablerer ladestandere på havnen i Aarhus og på Odden samt lademuligheder ombord på Mols-Liniens færger.
Clever og Mols-Linien har indgået en aftale om at opstille multi-hurtiglade-stationer på færgelejet i henholdsvis Aarhus og Odden. Mols-Linien tilbyder tillige gratis opladning om bord til elbilister, der rejser på Business BlueClass. Der er i første omgang kapacitet til at lade to elbiler på hver overfart.

-Med vores moderne hurtigfærger sikrer vi en hurtig, effektiv og behagelig genvej mellem Sjælland og Jylland. Det benytter ca. 1 mio. personbiler sig af årligt, derfor er vi også glade for de to nye hurtiglade-stationer fra Clever, og for de nye lademuligheder om bord. De gør det endnu mere attraktivt for elbilister at skyde genvej mellem de to landsdele og potentielt spare to opladninger på turen, siger Mikkel Hybel, marketingchef i Mols-Linien.

Clevers to multi hurtiglade-stationer på de to færgelejer forventes at være i drift i april 2015 op til forårets helligdage og rejseaktiviteter. Mols-Liniens ladebokse om bord forventes til rådighed i starten af marts.

Del af et landsdækkende netværk til elbiler
Clever, der installerer og driver ladestationerne på de to færgelejer, har i dag et ladenetværk bestående af både 50 kW, 43 kW og 22 kW ladestationer og tæller p.t. 346 ladepunkter.

- Med det nye samarbejde med Mols-Linien og de nye multi hurtiglade-stationer i Aarhus og Odden bliver Clevers ladenetværk endnu mere finmasket til glæde for landets elbilister. Mols-Linien forbinder Sjælland og Jylland, og er et vigtigt knudepunkt for blandt andet elbilister, der ofte vælger færgen, for at spare på strømmen, og nu får de tilmed mulighed for at hurtiglade på havnen, siger Lars Bording, adm. direktør i Clever.

Clever er ejet af de danske energiselskaber Seas-NVE, SE, NRGi, EnergiMidt og Energi Fyn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126