23948sdkhjf

Neas Energy henter 1390 MW sol og vind i Tyskland

Neas Energy har indgået kontrakter på 1.390 MW sol- og vindenergi i Tyskland.
Kontrakterne omfatter indregulering og handel med strøm fra vindmøller og solcelleanlæg på de gældende tyske markedsvilkår. Med disse 1.390 MW er det tyske marked nu firmaets største indenfor segmentet vedvarende energi.

- Tyskland er velsagtens det vigtigste marked i Europa. Udbygning og fastholdelse af vores kundeportefølje på det tyske marked har højeste prioritet. Det er derfor meget tilfredsstillende, at vi udbygger porteføljen med tæt ved 1,400 MW i 2015, udtaler Anders Bauditz, Executive Vice President i Neas Energy.

Neas Energy har planer om at udvide aktiviteterne i Tyskland med optimering af de fysiske energi-aktiver, både indenfor vedvarende energi og konventionel energi- og varmeproduktion.

- Kravet om software til produktionsstyring og fleksibel døgnet-rundt styring af aktiverne er stigende i Tyskland. Energimarkederne er konstant i bevægelse, og det bør vores kunders aktiver også være så værdipotentialet udnyttes og der foretages risikostyring døgnet rundt, siger Anders Bauditz.

Neas Energy har været på det tyske marked for vedvarende energi siden 2012.

- Markedet modnes og oplever en konsolidering indenfor Direktvermarktung i Tyskland. Vi vil udnytte det konkurrenceprægede miljø til at vinde markedsandele og etablere Neas Energy blandt de førende på markedet for vedvarende energi i Tyskland. Vi forventer derfor at fastholde vores vækstrate fremadrettet, slutter Anders Bauditz.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078