23948sdkhjf

Travl jul hos Aalborg Engineering

Det blev til flere nye ordrer henover juledagene hos den nordjyske kedelleverandør.
- Det ligner en gentagelse af sidste år. Vi har oplevet et afventende marked hele 2014. Det blev der så vendt godt og grundigt rundt på i løbet af julen, siger direktør Bent Have Johnsen.

Den 19. december løb en ordre fra Siemens i Wien ind på et kraftværk på Malta. Projektet, som blandt andet indeholder tre varmegenvindingskedler, har en værdi på over 150 mio. kr.

Aalborg Engineering skal udover kedlerne levere røggas bypass systemer, kedelvandsanlæg, pumper samt opstilling og idriftsætning i Malta. Ordren kommer som en naturlig forlængelse af det samarbejde, virksomheden har haft med Siemens i Sverige, hvor man den sidste ordre er ved at bliver bygget i byen Gorzow i Polen. Siden 2009 har Siemens købt fem projekter og i alt otte kedler.

- Siemens er en meget betydningsfuld kunde for os. Det er en kunde, som har vist sig at være loyal overfor os, og vi er naturligvis stolte over den tillid, der nu også er vist os fra Siemens i Wien, siger Bent have Johnsen.

Tyrkisk stamkunde lægger ny ordre
Den 30. december tikkede endnu en ordre ind af cirka samme værdi. Det var også en gammel kunde, som flere gange har indkøbt kedler hos Aalborg Engineering. Kunden er Tüpras fra Tyrkiet, som nu har købt i alt seks kedler til sine raffinaderier.

- Tyrkiet har altid haft vores fulde opmærksomhed. Det er et fokusmarked, vi følger meget tæt, det kan også ses på vores referenceliste, pointerer Bent Have Johnsen.

- Med denne ordre skal vi nu levere to kedler til endnu et Tüpras-anlæg. Vores teknologi er kendt for at være effektivt og pålidelig. De egenskaber søger vi hver eneste gang at forfine. Så er det jo dejligt at dette også værdsættes af vores kunder ved gentagne ordre, siger Bent Have Johnsen.

Med disse nye projekter, der samlet udgør over 300 mio. kr., er ordrebeholdningen hos Aalborg Engineering rekordstor, og virksomheden kan gå ind i 2015 med visheden om, at der bliver endog meget travlt.

Udover de to nye ordre ligger der som nævnt stadig opgaver på Siemens projektet i Polen samt andre ordrer til Jordan og Israel.

- Den store ordreindgang vil også medføre ansættelse af nye medarbejdere hos Aalborg Engineering, og vi får brug for flere forskellige medarbejdertyper, slutter Bent Have Johnsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063