23948sdkhjf

Olie- og gasnetværk vil være mere internationalt

Danske leverandører til olie- og gasbranchen fokuserer mere og mere internationalt og på flere segmenter, og det vil Eksportforeningens offshore-netværk nu forsøge at afspejle.
Danish Offshore Energy Group i Eksportforeningen er et af Danmarks største netværk for leverandører til den internationale olie- og gasbranche. Netværket ændrer nu navn til Danish Oil & Gas Technology Group og lancerer samtidig en ny visuel identiet for at styrke medlemsvirksomhedernes gennemslagskraft på de internationale markeder.

- I Danish Oil & Gas Technology Group handler det om netværk, salg og den næste ordre og kontrakt. Vi skal øge medlemsvirksomhedernes træfsikkerhed og gøre det nemmere at slå igennem internationalt. Derfor skal vores navn og visuelle identitet klart signalere, at her kommer danske leverandører, der kan levere inden for alle segmenter i branchen, forklarer Merethe Wrang, head of Danish Oil & Gas Technology Group i Eksportforeningen.

122 medlemsvirksomheder siden 2010
Det er gået stærkt siden opstarten af netværket i 2010, og i dag rummer netværket 122 medlemsvirksom-heder, der alle leverer til den internationale olie- og gasbranche. I netværket deler virksomhederne konkret viden om nye kunder, projekter og markeder, og 8-10 gange hvert år rejser medlemsvirksomheder sammen ud for at møde nye kunder og samarbejdspartnere.

- Der er mange organisationer i den danske olie- og gasbranche, men vi er de eneste, der har rent kommercielt fokus på leverandørernes internationale salg. Vores medlemsvirksomheder spreder sig i stigende grad over flere segmenter internationalt, og der skal vi selvfølgelig følge med, forklarer Merethe Wrang.

Blandt netværkets medlemsvirksomheder er blandt andet ABB, Danfoss, Desmi, Eiva, Falck Safety Services, Fayard, Force Technology, Hempel, Johnson Controls, Novenco Marine & Offshore, Rambøll Oil & Gas, Schneider Electric, Semco Maritime, Victor og Viking Life-Saving Equipment.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.136