23948sdkhjf

Dong udvider på Esbjerg Havn

Offshoretravlhed får Dong Energy til at udvide sine kontorfaciliter med 700 kvadratmeter og øge lagerpladsen til 5000 etagemeter på Esbjerg Havn.
En aftale med Blue Water Shipping gør det muligt for Dong Energy at øge både kontor- og lagerfaciliteter på Esbjerg Havn betragteligt. Det er offshoretravlhed, der nødvendiggør udvidelsen, skriver Estate Media.

- Vi er med opførelsen af Hejre-feltet i gang med den største investering i den danske del af Nordsøen i de sidste 25-30 år. En investering der vil skabe betydelig øget aktivitet og beskæftigelse i og omkring Esbjerg, hvorfra vi har base, og hvorfra vi vil udskibe til platformen. Vi har derfor vurderet, at vi har behov for tidssvarende arbejdsfaciliteter, og vi er godt tilfredse med den aftale, vi har indgået med Blue Water Shipping, der netop giver os mulighed for at give vores medarbejdere og partnere nogle gode rammer at arbejde under, siger Dann Lockdahl, Dong Energy Offshore Base Manager.

Blue Water Shipping investerer i forbindelse med aftalen 55 mio. kr. i omfattende til- og ombygninger for at indfri Dong Energys behov for flere kontorfaciliteter, parkeringspladser og mere lagerplads og udenomsfaciliteter. Blandt andet udvides kontorfaciliteterne med 700 kvadratmeter, mens lagerfaciliteterne øges til 5000 etagemeter, mens Dong fremover vil råde over et udenomsareal på 22.000 kvadratmeter.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Eaton leverer 100 anlæg til Islands største forsyningselskab
Stiesdal får styr på gnistdetektering og brandslukning i Danmarks største pyrolyseanlæg
Green Power Denmark om lukning af åben dør-projekter: Kæmpe svigt af regeringen
Tre ud af 27 åben dør-projekter fortsætter - resten lukkes
Brintbranchen: Havplan skæmmes af lukning af åben dør
DI: Når døren lukkes, skal regeringen åbne for nye grønne løsninger
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141