23948sdkhjf

Danske Commodities får ny CEO

Dirk Erich Mausbeck er onsdag blevet præsenteret som den nye CEO for Danske Commodities. Hans første arbejdsdag bliver 5. januar 2015.
- Vi er glade for at kunne præsentere Dirk Erich Mausbeck som den nye CEO for Danske Commodities. Han er en virkelig stærk profil, der har en dyb forståelse for vores forretningsområder og en personlighed, der passer perfekt til Danske Commodities, siger bestyrelsesformand Peter L. Ravn.

Dirk Erich Mausbeck overtager stillingen som CEO efter Danske Commodities’ grundlægger og ejer Henrik Lind, der har fungeret som midlertidig CEO siden juni 2014.

En branche i forandring
Dirk Erich Mausbeck kommer fra en stilling som chief commercial officer hos Energie Baden-Württemberg (EnBW AG) i Karlsruhe. Han har adskillige lederstillinger med fokus på trading, wholesale, distribution og salg bag sig, og han har opbygget og formet EnBW AG’s trading-hus.

- Med tanke på de store forandringer i energiproduktionen og energiforbruget i Europa er det vigtigt at være fleksibel og skabe nye produkter, der opfylder kundernes behov, samt at optimere eksisterende og nye forbrugs- og produktionsenheder. Så jeg ser frem til at blive en del af Danske Commodities – en ung virksomhed med mange gode ideer, siger Dirk Erich Mausbeck.

Efter en overdragelsesperiode vil Henrik Lind indtræde i Danske Commodities’ bestyrelse som næstformand. Peter L. Ravn vil fortsætte som formand for bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095