23948sdkhjf

EnergiMidt på direktørjagt

EnergiMidts administrerende direktør gennem 13 år Holger Blok fylder 65 år til januar og har netop meddelt, at han fratræder sin stilling til foråret. Bestyrelsen er gået i gang med at finde en afløser.
Efter 13 år på posten har Energimidts administrerende direktør Holger Blok valgt at fratræde sin stilling til foråret, skriver JydskeVestkysten.

EnergiMidt-direktøren fortæller, at det hele tiden har været meningen, at han ville trappe ned på arbejdet, når han rundede de 65 år. En beslutning han forleden meddelte EnergiMidts bestyrelse og siden de ansatte og repræsentantskabet.

Og det er med ro i sindet og en smule vemod at Henrik Blok tager afsked med EnergiMidt.

-Det har været fantastisk at være i Energmidt, fordi det er hele tiden har været en virksomhed med rigtig mange muligheder. Jeg mener, at tidpunktet er rigtigt, fordi vi nu går ud af den nuværende strategiperiode. Inden for det seneste halve år har vi gennemført den største organisationsomlægning i virksomhedens historie, hvor vi nu opdeler Energimidt i fire forskellige divisioner med forskellige forretningsområder, siger Holger Blok.

EnergiMidts bestyrelse er i gang med at finde en afløser.

Holger Blok fortsætter sit virke indtil den del er afklaret.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112