23948sdkhjf

Vestjyske varmeværker indgår samarbejde på driften

Den 1. januar 2016 overtager Sdr. Felding Varmeværk driften af Troldhede Kraftvarmeværk. Allerede i løbet af 2015 vil Sdr. Felding Varmeværk successivt overtage driftsopgaver fra Troldhede Kraftvarmeværk.
Sdr. Felding Varmeværk og Troldhede Kraftvarmeværk har indgået en samarbejdsaftale omkring drift af de 2 værker.

Den 1. januar 2016 overtager Sdr. Felding Varmeværk driften af Troldhede Kraftvarmeværk. Samarbejdet skal være med til at sikre forbrugerne i Sdr. Felding og Troldhede en effektiv, fleksibel, og omkostningsfokuseret drift af anlæggene.

For Troldhede Kraftvarmeværk vil aftalen sikre en reduktion af de faste omkostninger og forbrugerne markant lavere varmepriser med forventet virkning fra 2016. Samtidig står Troldhede Kraftvarmeværk over for en investering i enten et varmepumpeanlæg eller et biomasseanlæg i 2016 og også her vil samarbejdet med Sdr. Felding få betydning. For hvis valget falder på et biomasseanlæg vil Troldhede Kraftvarmeværk få glæde af de kompetencer Sdr. Felding varmeværk har på området, og der vil være en symbiosegevinst omkring brændselsindkøb.

For Sdr. Felding varmeværk betyder samabejdet at man sikres en fleksibel og omkostningseffektiv bemanding, hvilket bl.a. vil øge fleksibiliteten omkring dækning af vagter. Herudover vil samarbejdsaftalen sikre arbejdspladser i lokalområdet.

Begge parter ser frem til samarbejdet.

- Det er glædeligt og meget tilfredsstillende, når der på tværs af kommunegrænser kan indgås aftaler som denne, der er til fordel for alle forbrugere i Sdr. Felding og Troldhede. Samarbejdsaftalen vil endeligt træde i kraft d. 1/1 2016, men allerede i løbet af 2015 vil Sdr. Felding Varmeværk successivt overtage driftsopgaver fra Troldhede Kraftvarmeværk, skriver Troldhede Varmeværk i en pressemeddelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078