23948sdkhjf

Nyt selskab opstår på resterne fra OW Bunker

Erfarne branchefolk fra det tidligere OW Bunker får med det nye selskab Unioil Supply A/S base i Aalborg. Selskabet skal indfri Bunker Holdings ønske om at etablere en fysisk nicheforretning.
Bunker Holding etablerer et fysisk setup med base i Aalborg. Det nye datterselskab opererer under navnet Unioil Supply A/S og består af erfarne branchefolk fra det tidligere OW Supply & Trading.

Bunker Holding er moderselskab for en gruppe af virksomheder, der primært beskæftiger sig med køb, salg og formidling af brændstof til skibe over hele verden. Koncernen opererer igennem 36 egne selskaber i foreløbig 25 lande. Som en del af koncernens strategi er planen om at indtræde på det fysiske marked. Her er det ikke ønsket at blive en af de største leverandører. Fokus vil i stedet være på at etablere sig som nicheleverandør i udvalgte strategiske havne og områder som blandt andet Skandinavien.

Bunker Holdings plan om etablering af en fysisk nicheforretning med fokus på bl.a. Skandinavien indfries nu med Unioil Supply A/S. Det nye selskab har base i Aalborg og består af et team af garvede branchefolk med hver mere end 10 års erfaring fra det tidligere OW Supply & Trading. De har alle en unik indsigt i det at styre og optimere olielagre og var ansvarlige for OW Bunkers fysiske setup i Danmark og Norden.

I Unioil Supply vil der blive fokuseret på mindre cargo trading aktiviteter af alle gængse fuel og gasolie kvaliteter samt fysiske bunker leverancer i og omkring Skandinavien. Leverancer vil ske både per truck og bunker barge.

Teamet bestående af Carsten Klausen, Jesper Sander, Per Funch-Nielsen, Troels Haugaard Jacobsen, Lars Elsberg, Carsten Jensen, Morten Nygaard Rasmussen og Michael Albeck Nielsen samt et dedikeret support team, er alle kendte ansigter hos Bunker Holding Gruppen gennem flere års samhandel.

Både kemi og det fælles værdisæt var således på plads på forhånd og har medvirket til, at Unioil Supply er kommet godt fra start.

Bunker Holding er yderst glade for tilførslen af koncernens nye selskab, idet Unioil Supply er et godt supplement til gruppens traditionelle forretning. Derudover vil selskabet blive grundstenen i arbejdet mod at blive den førende fysiske leverandør i Skandinavien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093