23948sdkhjf

Dong Energy afholder online auktion over energibesparelser

Dong Energy’s netselskaber, Dong Energy Eldistribution og Dong Gas Distribution inviterer leverandører til at sælge energibesparelser på online auktioner.
Hver måned åbner Dong Energy for salgsbud på fem millioner kilowatt-timer og hver fjerde måned kan der bydes på yderligere 15 millioner kilowatt-timer.

- Som netselskab er vi forpligtet til at sikre, at der gennemføres store energibesparelser hos forbrugerne. Det er en opgave, vi meget gerne løfter, og vi vil gerne lægge op til et bredt samarbejde. Derfor inviterer vi partnere med i arbejdet. Det kan eksempelvis være attraktivt for rådgivende ingeniører og entreprenører at videresælge besparelser, der er opnået ved nybyggeri, vedligeholdelse og renovering i industrien og hos husholdningerne. Og fra januar 2015 kan det så ske via en online auktion, fortæller Knud Pedersen, Vice President i DONG Energy.

For at kunne deltage i auktionerne skal man certificeres via et kursus hos Dong Energy. Her gennemgås udbudsbetingelser, regler for rapportering og kontrol af leverancerne samt selve auktionsprocesen.

- Med certificeringen ønsker vi at gøre det nemt for leverandør at sælge og levere energibesparelser til Dong Energy Distribution. Og så håber vi, at det nye format med online auktioner vil skabe større gennemsigtighed, spare tid for alle involverede og sikre ligebehandling, siger Knud Pedersen.

Selskaber der er koncernforbundne med Dong Energy Distribution kan ikke deltage i auktionerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078