23948sdkhjf

Pengenød: Ambitiøse planer om 475 solcelleparker er stendøde

Niels Holcks store planer om at etablere 475 solcellehaver rundt om i Danmark skrottes nu definitivt, efter Levende Energi ikke kunne få noget konkret ud af de mange kontrakter fra Viridis Solar Systems-konkursen.
Indtil for kort tid siden prøvede det Niels Holck-ejede selskab, Levende Energi, at skabe værdi i de mange projekter efter Viridis-konkursen. Det skriver Børsen.

Selskabet forsøgte at arbejde videre med kontrakterne fra konkursboet, men det arbejde er nu slut.

Viridis Solar Systems, der også var ejet af Niels Holck, stod bag ambitiøse planer om 475 solcellehaver i Danmark.

Kunne ikke skabe værdi
Virksomheden har været under konkursbehandling siden starten af 2013, og i torsdag bad kurator skifteretten om, at konkursboet skulle afsluttes, skriver Børsen.

- Vi har forsøgt at se, om Levende Energi Holding kunne skabe værdi i kontrakterne eller på anden vis skaffe penge, og det har de ikke kunnet. Eller de er i hvert fald ikke kommet med penge, siger advokat Morten Stausholm fra Hævdholm & Stausholm, der er kurator i Viridis Solar Systems, til Børsen.

Aftaler leveret videre
Ifølge Børsen har kurator nu udleveret Viridis Solar Systems beholdning af aftaler med over 100 landmænd til selskabet Stensdal Group med ejer Søren Stensdal i spidsen.

Stensdal Group har virksomhedspant i det konkursramte selskab.Kommenter artiklen (5)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093