23948sdkhjf

Energi-Midt er Danmarks næstbedste arbejdsplads

Den midtjyske energivirksomhed EnergiMidt er kåret som næstbedst i Danmark til at skabe medarbejdertrivsel blandt de store virksomheder med flere end 500 ansatte.
Trivselsarbejdet hos EnergiMidt har siden 2006 været lagt i faste rammer i et tæt samarbejde med ”Great Place to Work”, og onsdag aftens ceremoni var den festlige afslutning på de mange aktiviteter på området, som 2014 har budt på. Det skrive Energi-Midt i en pressemeddelelse.

Det samlede resultat af arbejdet med sidste års tilbagemeldinger, udarbejdelsen af en retvisende kulturprofil og en omfattende tilfredshedsundersøgelse blandt samtlige medarbejdere placerede endnu en gang virksomheden højt på listen, og i EnergiMidt er stor tilfredshed med, at man kan bryste sig af at være Danmarks næstbedste store arbejdsplads – en fremgang på en enkelt plads.

Ambitioner på trivselsområdet
Repræsentanter fra EnergiMidt var til stede ved kåringen, og stoltheden over årets resultat var både naturlig og velbegrundet – og en vigtig anerkendelse af virksomhedens omfattende arbejde med medarbejdertrivsel.

- Den flotte placering blandt de to bedste er en klar bekræftelse på, at vores strukturerede og målrettede arbejde med medarbejdertrivsel rent faktisk virker. Vi har i lighed med resten af energisektoren haft masser af udefrakommende udfordringer i 2014, men vi er lykkedes med at fastholde en medarbejdertrivsel på et imponerende højt niveau. Vi prioriterer arbejdet med udvikling og vedligeholdelse af virksomhedskulturen i det daglige, og her kommer erfaringer og værktøjer fra vores lange samarbejde med ”Great Place to Work” rigtigt i spil, fortæller Ole Holm, som er HR chef i EnergiMidt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079