23948sdkhjf

Falske el-sælgere er også på spil i Nordjylland

Energi Nord har samme problemer med falske el-sælgere, som Energiselskabet SE også oplever.
Det er desværre en problematik, som det nordjyske energiselskab Energi Nord også kender til. Dagligt bliver selskabet ringet op af frustrerede kunder, der føler sig bondefanget, fordi de har indgået en aftale på falske forudsætninger.

- Vi oplever dagligt kunder, der er frustrerede, fordi de har takket ja til en aftale på falske forudsætninger. Vi ved, at energiforbruget ikke fylder meget i kundernes hverdag. Det udnytter selskaberne på det groveste, når de postulerer, at kunderne betaler alt for meget for deres strøm, at de kan tilbyde meget lavere elpriser – og at de for øvrigt allerede samarbejder med os. Ingen af delene er korrekte, udtaler Lars Søndergaard, salgsdirektør i Energi Nord.

Udhuler branchens troværdighed
Elmarkedet er frit, og i Energi Nord hilser man konkurrence på elmarkedet velkommen. Men når konkurrencen sker på baggrund af uetiske salgsmetoder og forkerte oplysninger, der er i direkte modstrid med loven, er det konkurrenceforvridende. Det finder selskabet ikke acceptabelt.

- Vi er desværre ikke ene om at kende til problemstillingen med de falske el-sælgere. Det er noget, der bliver talt åbent om i branchen. Vi ser meget alvorligt på de uetiske salgs-metoder, for det er med til at udhule hele branchens troværdighed. Det vil vi ikke have siddende på os. Det er også grunden til, at vi nu vælger at gå videre med sagen til De Frie Energiselskaber, for det her er nødt til at stoppe nu, udtaler Lars Søndergaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078