23948sdkhjf

Amerikansk general ser på danske klimaløsninger

Thisted Kraftvarmeværk har haft besøg af US Armys øverst ansvarlige for etablissementer, energi og miljø.
Det skriver Thisted Kommune på sin hjemmeside.

Den firestjernede general Katherine Hammack besøgte Thisted Kommune for at se nærmere på nogle af de klimaløsninger, som har gjort kommunen 85 % selvforsynende med offentlig varme fra vedvarende energi.

På rundvisningen så Kathrine Hammoch nærmere på, hvordan biomasse i form af halm, affald, geotermi og solvarme kan dække over 85 % af den offentlige varmeforsyning i Thisted.

Halmen leveres af lokale landmænd, mens affaldet kommer fra husstande i hele kommunen. Den geotermiske varme udvinder kraftvarmeværket af 43 grader varmt vand fra jordens indre, mens et CSP solanlæg med trækker varme fra solen.

Øverste ansvarlige for energi og miljø
Katherine Hammock er den amerikanske hærs, US Army, øverst ansvarlige for etablissementer, energi og miljø. Hun har status af firestjernet general og er udnævnt af præsident Obama. Generalen besøger udover Thisted Kommune også Aalborg Kaserne for at få indsigt i, hvordan kaserner i Danmark bliver drevet i tæt tilknytning til det omkringliggende samfund, skriver Thisted Kommune på sin hjemmeside.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078