23948sdkhjf

Ny topleder i Brunata vil øge kundefokus

Efter fem måneder som interim CEO i Brunata International er David Friisholm nu tiltrådt som ny topleder i Brunata
Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Brunata leverer forbrugsmåling, fordelingsregnskaber og bæredygtige initiativer til ejendomsselskaber og boligforeninger i hele Europa.

58-årige David Friisholm har i de seneste tre år været direktør for Brunata i Skandinavien, hvor han ikke blot har reorganiseret hele forretningen med henblik på at rykke tættere på kunderne, men også har evnet at øge omsætningen med mere end fire procent i et marked, hvor der er hård konkurrence og en stor mætningsgrad.

Udfordrer ejerfamilien
Ifølge Eva Fischer Hansen, næstformand i Brunatas bestyrelse, har det været altafgørende for valget af den nye topleder, at han har en god forretningsforståelse og forstår familiens værdier samt ønsker for Brunatas fremadrettede udvikling. Og netop det at være leder i en familieejet virksomhed kræver en helt særlig karakter.

- David tør tage udfordringen op. Han er ikke bange for at udfordre familien på samme niveau som vores øvrige medarbejdere – også selvom et par af dem refererer til ham samtidig med, at de også er ejere. Det er en vigtig egenskab at kunne balancere i sådan en konstellation, og det kan han, siger hun.

Som administrerende direktør i Brunata International a/s bliver David Friisholm ansvarlig for eksekveringen af den vedtagne strategi 2020, hvor blandt andet fokus på værdiskabende service til kunderne øges.

- Vi skal blive langt bedre til at levere i forhold til kundernes forventninger og afdække deres behov. Gennem dialog skal vi sørge for, at vores kunder får lige nøjagtig det, de har behov for. Vi ønsker at være endnu tættere på kunderne, og det kan vi kun blive gennem direkte kontakt, siger David Friisholm.

Vender organisationsdiagrammet på hovedet
At kunne indfri kundernes forventninger kræver ikke blot, at Brunata øger hastigheden på implementeringen af forandringer, men også at medarbejderne får løftet tilliden til sig selv og deres egen formåen.

- Normalt ser man et organisationsdiagram med direktøren i toppen, hvorimod dem der møder kunderne er længst nede, hvis de overhovedet er med. Jeg har vendt det om, så jeg er i bunden. Alle de operative enheder, som har direkte kontakt med vores kunder, står øverst. Det er vigtigt, at medarbejderne forstår og kan se, at de har en nøglerolle og er vigtige, forklarer David Friisholm.


Fakta om Brunata
Brunata er en dansk og familieejet cleantech-virksomhed, der leverer forbrugsregnskaber og målesystemer til bolig- og erhvervsejendomme. Det er Brunatas mission at levere fair fordeling af udgifter til vand og varme ud fra præcise målinger af individuelt forbrug og fremme en grøn adfærd gennem besparelser.

Brunata International a/s er moderselskab for Brunata med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige og har datterselskaber i 10 lande samt samarbejdspartnere i yderligere otte lande. Brunata har i alt cirka 500 medarbejdere, hvoraf halvdelen er ansat i Danmark og lige så mange i udlandet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156