23948sdkhjf

Q-star Energy får nye ejere og fusionerer

ATPs investeringsfond Via Venture Partners køber Q-Star Energy og samler virksomheden med VB Enterprise og Apro Wind under selskabet All NRG.
Det skriver investeringsfonden i en pressemeddelelse.

Det nye selskab bliver dermed Danmarks største selskab af sin art inden for olie-, gas- og vindinstallationer.

Med investeringen i Q-Star Energy beskæftiger All NRG nu i løbet af året mere end 1.000 medarbejdere inden for servicering af energisektoren, og de etablerer sig som en storspiller på det danske marked for energiservice.

- Perspektiverne er meget store i denne nye konstellation. Via Venture Partners investering i Q-Star Energy ser vi dels som en fremtidssikring af virksomheden for vores medarbejdere, men også som en videreudvikling af Q-Star Energy, der siden etableringen i 1993 har været en konkurrencedygtig leverandør af serviceydelser til olie-, gas- og vindindustrien. Sammen med de andre virksomheder i All NRG får vi mulighed for at dele de erfaringer og ekspertiseområder, som går på tværs af virksomhederne, og det ser jeg som en væsentlig styrke i konstellationen, siger Henrik Hansen, managing director i Q-Star Energy.

Fleksible serviceleverandører skal sænke energiomkostninger
Investeringen er en væsentlig forstærkning af All NRGs one-stop shopping-koncept for elektrisk og mekanisk installation og service. Selskabet runder i indeværende regnskabsår en omsætning på mere end 600 millioner kroner.

All NRGs mål er at hjælpe energiselskaber som DONG, Siemens og Vestas med at nedbringe omkostningerne på både havvindmøller og boreplatforme.

Samlet kan All NRG dermed levere fleksible ressourcer på tværs af de tre virksomheder, og dermed sænke omkostningerne i de perioder, hvor der ikke er behov for servicering.

- Hos Apro Wind glæder vi os til at blive en del af All NRG. Det giver os en samlet volumen, hvor vi i højere grad kan komme i betragtning til store opgaver, som ligger i installation og serviceringen af offshore vindmølleparker og boreplatforme i fx Tyskland, Holland og England. All NRGs full-service-koncept gør os i stand til at levere fleksible specialistkompetencer til hele værdikæden for vores kunder, så de kan indfri ambitionerne om at nedbringe omkostningerne i nye projekter og i serviceperioden, der følger efter, siger adm. direktør i Apro Wind, Esben Schmidt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078