23948sdkhjf

Trefor gør klar til kampvalg

Interessen for Trefors repræsentantskab er stor, og med næsten dobbelt så mange kandidater, som der er pladser til, er der udsigt til kampvalg i alle kredse.
I november måned er der valg til Trefors Repræsentantskab, og perioden, hvor kandidater kunne søge opstilling til repræsentantskabsvalget, er nu udløbet. Interessen for at blive kandidat har denne gang været overvældende, og i samtlige fem valgkredse vil der være kampvalg. Det oplyser Trefor.

I alt 227 kandidater vil der være at vælge imellem til de 120 pladser i Trefors repræsentantskab. Og det glæder Trefors adm. direktør, at interessen er så stor.

- Jeg oplever det som meget positivt, at der er så stor interesse for at blive en del af Trefors repræsentantskab. Vores virksomhed har været gennem en meget spændende udvikling i de seneste år, hvor vi har taget stort ansvar for udviklingen og værdiskabelsen i Trekantområdet, og hvor vi har udviklet vores virksomhed med flere spændende og innovative forretningsområder. Det er jeg sikker på, at der er mange, der gerne vil være en god ambassadør for, siger Knud Steen Larsen.

Valget til Trefors repræsentantskab finder sted via en elektronisk afstemning i periode 3. til 17. november 2014.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081