23948sdkhjf

Kommune truer med at hive Dong i retten

Det er for dyrt at lade Dong Energy stå for kommunens vejbelysning, mener Høje-Taastrup Kommune. Derfor vil kommunen nu købe vejbelysningsanlægget tilbage. Dong har imidlertid ifølge kommunen sat en urimelig høj pris på anlægget, og det kan nu udløse en retssag.
For at kunne opsige sin nuværende kontrakt med Dong Energy skal Høje-Taastrup Kommune købe vejbelysningsanlægget tilbage, men parterne kan ikke blive enige om en pris på anlægget. Mens kommunen vurderer, at seks mio. kr. vil være en rimelig pris, så kræver Dong Energy 20 mio. kr. for anlægget. Men den pris vil kommunen ikke betale, og hvis ikke det lykkedes parterne at nå til enighed, er kommunen ifølge formand for teknisk Udvalg, Lars Prier, klar til at gå rettens vej. Det skriver Dagbladet Roskilde ifølge Sn.dk.

Ifølge mediet er Høje-Taastrup Kommune blot én af mange danske kommuner, der er utilfredse med de priser, Dong Energy tager for vejbelysning. I begyndelsen af året sendte Egedal Kommune sin vejbelysning i udbud, og her var det vindende bud betydeligt lavere end priserne fra Dong Energy, hvilket blev bemærket i andre kommuner. Efterfølgende gik 15 kommuner således sammen i en fælles forhandling med Dong Energy for at presse prisen ned.

Originalartikel: http://www.sn.dk/taastrup/htk-dong-tager...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.121